home sweet home.

Hej på er, sitter i min säng med ida. Sorry för att jag inte bloggat på flera dagar men har haft annat för mig. Kom precis hem från en fest hos Nora, hade kul tillsist! Innan så var jag i stan med Ida och chilla runt och fikade på café fåtöljen. Ska nu chilla lite och sen ska vi sova, snart för jag är trött som en liten ko. och bajs är ganska gott.

Godnatt

Har suttit och skickat flummiga bilder till Ida, smsar med
en fin kille och smsar även med en arg Nathalie!
Har legat nerbäddad i sängen sen 22.00 och ska
snart sova! Bilden är ifrån städningen idag! Haha!

 


Halloween


Snart är det halloween och jag ser sjukt fram emot det, man får klä ut sig lite hur jag vill. Själv så ska jag vara typ katt med Yasmin! Haha, och vi ska gå bus eller godis med våra killar. Haha, så sjukt roligt det kommer bli. Får se lite mer hur allt blir, ska planera massor med Yasmin på fredag. Men ser fram emot halloween iallafall, man får ju godis?


Rött är skönt.


Fyndade denna snygga, sköna, underbara och rödaste tröja jag äger på Zara i fredags för endast 179 svenska riksdaler. Bilderna på tröjan blev helt fucked up för att det är fel ljus ute så jag redigerde lite för att bilden skulle bli fin, men tröjan är iallafall knall knall röd, såhär, om inte ännu rödare. Men är sjukt nöjd iallafall. Är typ kär i den.

Stressad tjej.

Kan för första gången äntligen slappna av på flera veckor, är så sjukt stressad hela tiden och vill göra så mycket mer än vad jag har tid till och har så mycket grejer att göra hela tiden men jag är så himla lat. Har massa vänner jag måste träffa, har prov hela tiden känns det som, flera läxor att lämna in, glosor hela tiden, måste städa mitt rum, vika alla mina kläder i min garderob (vilket nattie ska göra åt mig på torsdag, tack bestis) , måste rensa ur garderoben (ska jag ha bloppis?) och så ska jag även hinna köpa present till min syster som fyller 18 på lördag och jag är fullbokad hela veckan + att jag inte har några pengar, sen så finns det en jävla massa som jag vill göra som att blogga mera, göra flera collage, skriva mera texter, fotografera mera, rita mera, spela mera tv spel (♥), shoppa mera och bara kunna ta det helt lungt, men jag har inte tid för sådant längre. Men för att jag ska kunna bli bra i skolan igen och orka satsa något så måste jag få mera sömn, så ska sova nu till en film och sedan börja gå och lägga mig 22.00 varje kväll på veckodagarna.

i was there for you, remember that.



Hejsan Svejsan! Har varit en vanlig skoldag. Slutade tjugo i tre då jag, Simon, Nathalie, Carl och Carls pappa drog till långsjöstrand för att städa vårat städområde. Vi städar för att få ihop pengar till klasskassan. Det fanns nästan inget skräp där så när vi hade gått runt långsjön så åkte vi till Ektorp och Carls pappa bjöd oss på fika. Kom hem för typ tjugo minuter sedan. Ska fota mina nya kläder och sedan sova tills middagen.
Men vi hörs snart.

Så snyggt.


Photoshoot på Riddarholmen


Jag, Ida och hennes snygga lillsasyster Hedda var på Riddarholmen i Onsdags förra veckan och fotade lite till Idas skolprojekt. Här har ni tre bilder. Är medveten om att sista bilden är väldigt suddig..

Sorry



Förlåt för att jag inte bloggar alls, men har varit nere lite nu på sistonde och behövde verkligen få krafter nog att ens kunna vara glad så har tyvärr inte priotierat bloggen, är ganska svårt att värka glad i bloggen och skriva roliga inlägg när man egentligen mår skit. Men har börjat acceptera att allt är som det är, och håller mig till de personer som är äkta. Vill tack min bäste killkompis Adam som alltid finns där när jag behöver prata och min finaste tjejer Ida, Nathalie och Yasmin! Vill även tacka en ny vän Hedda som också lyssnat och förstått. Har haft sjukt mycket plugg nu på sistonde också och har nu skrivit i kanske en halvtimme om programmet Idols historia m.m utan några avbrott, har inte tittat facebook och ignorerat sms jag fått och det har blivit ungefär 1000 ord. Så är klar med det så jag kan ta det lungt nu med det jobbet. Men om mindre än en vecka blir det höstlov som jag ska spendera nästan hela lovet med min underbaring Yasmin. Och idag så fick jag äntligen en rejäl sovmorgon, började 12:25. Så sjukt skönt att inte behöva jäkta på morgonen, det var välbehövligt med tanke på hur trött jag var hela förra veckan, gick runt som en zombie och höll på att somnade typ på lektioner och så. Men nu är jag tillbaka, är ordentligt utvilad efter helgen och så och ska leva livet, måste börja ta tag i skolan också, har bara fått E och D som betyg, men är stolt över migg VG+ jag fick på tal delen av spanska provet. Men jag vill satsa på A i alla ämnen men är för lat helt enkelt. Men efter lovet, då jag förhoppningsvis är utvilad blir det att satsa sönder. Ska nu fixa lite klädcollage m.m till bloggen och lägga upp vad jag shoppat de senaste dagarna.

Vi hörs senare!

Bäste du.

Tack för att du finns, för att du ställer upp för mig, fyller ut mina tomrum. Jag älskar dig oerhört mycket.
Yasmin Fatah ♥ Victoria Djurfeldt

Drar till Josephine nu.


Har mitt naturliga oplattade hår på bilden!

Jag gråter bara i regnet

Mina flickor Lovisa och Johanna är så sjukt duktiga på sjunga!

the city weekend break.



Hej på er!

Har tittat på gårdagens idol och det suger att emil åkte ut. Älskade hans röst. Men sitter nu och tittar på The city, vilket jag gjort ganska länge. Om ett tag kanske jag åker hem till min kompis Josephine som jag inte träffat på hur länge som helst, annars blir det antagligen att vara med det gamla vanliga folket jag brukar vara med på helgerna.

Igår efter skolan drog jag in till Forum med Love, Simon och Theo och mötte upp Yasmin där. Vi gick runt och chilla lite, jag köpte ett par svarta vantar som var väldigt välbehövligt och åt lite. Sen drog jag och Yassi hem till mig och träffade först Simon, sen Elias och sen även Adam. Sen gick vi fem hem till mig och tittade på High School Musical 2 och chillade lite, fixade även Simon och Elias hår, haha! (ni ser bild där uppe) Vid elva - tolv drog alla hem och jag gick och la mig jätte tidigt. Vaknade imorse vid tolv och har bara chillat sen dess och duschat. Ska nu börja sminka mig och platta håret. Sen får vi se vart kvällen tar mig! Puss på er.

Slutet av sjuan.


Umgicks en hel del med Emma, Oskar och Leo i några veckor.


Var en kväll hemma hos mig med Elias, Simon, Adam, Linnea och Julia!


Var på Mcdonalds med Julia, Petra och Felicia, sen traskade vi 4 tjejer ner till nacka strand och satt där ett tag.



Det blev påkslov och det var det bästa lovet i hela mitt liv, umgicks varenda dag med Linnea, Simon, Elias, Axel, Ruben och lite Theo och Ebba. Har aldrig mått så bra som jag gjorde då.


Valborgsmässoafton!


Var med fina Ebba en dag!


Jag började använda löshår ungefär en vecka och vi fick choklad i skolan!


Kulturkväll i skolan!


Bakade scones med Simon på engelskan.


Åt en hel del Mcdonalds med Linnea.


Träffade One Direction för första eller andra gången.


Var marathon funktionär på gärdet med klassen!


Jag, Ida och Beata fixade inför Idas fest.


Det var skolavslutning, umgicks efter med alla tjejer på mcdonalds, och sen på kvällen sov jag över med Julia och Nathalie och på kvällen träffade vi först theo och sen olle, erik och ville.

ohiyguftydyghljkö


Hollister co.


Imorgon blir det stan med pappa, ska shoppa lite, så ska tvinga in honom på hollister. Är på jakt efter en tjocktröja och en stickad tröja iallafall. Här ovan ser ni lite vad jag vill ha, har fallit pladask för vinrött / rött nu på sista tiden.


Svar.

Du gillade elias förut men sen började du hålla på med hans bästa kompis axel samtidigt som du gillade elias, frågan är då, har du någonsin gillat axel? höll du på med axel bara för att göra elias avundsjuk för att han höll på med julia?
Svar: Ja, jag gillade Elias förut. Och nej, jag höll inte på med Axel för att göra Elias avundsjuk utan jag gillade Axel också, men bara inte lika mycket, det var därför det inte höll. Och jag började hålla på med Axel från allra första början för att jag fick känslor för honom, men sen blev det för mycket andra känslor inblandat och jag vet inte hur det är mellan mig och alla killar nu.

Vad tycker du egentligen om Milica?
Svar: Milica är en gullig och snäll tjej, men vi små bråkar lite fram och tillbaka nu.

Hur många har du strulat med och vilka har du strulat med ?
Svar: Jag har strulat med typ 20, vilka tänker jag inte säga, det blir bara pinsamt.

Är du oskuld?
Svar: Ja, det är jag.

Första intrycket av mig? /Nora Hedin

Svar: Kommer inte riktigt ihåg, vet inte ens hur vi känner varandra. Men vet nu iallafall att du är en super trevlig och söt tjej.

Vem är din allra bästavän?
Svar: Ida Keszler och Adam Israelsson. Kan inte välja!

Röker du ?
Svar: Nej, men har testat.

Sommaren / Vintern?
Svar: Sommaren helt klart! Hatar vintern.

Har du någon gång blivit riktigt full, när i så fall?
Svar: Nej, men jag har varit ganska påverkad.

Känner du Madelene Mattsson?

Svar: Ja det gör jag, vi är gamla barndomskompisar.

Umgås du och Ida lika mycket sen hon bytte skola?

Svar: Vi träffas ju inte varje dag liksom, men vi träffas en hel del på helger och efter skolan.

Varför bytte Ida skola?
Svar: För att hon verkligen ville gå där, och av personliga skäl.

Vad är ditt favoritämne i skolan?
Svar: Musik, Bild och Matte.

Har du bra kontakt med dina föräldrar?
Svar: Ja, hyfsat!

Står du din syster nära?
Svar: Ja, vi har blivit närmare nu på senare tiden.

Hur gammal är din syster?
Svar: Hon är född år 1993, och fyller 18 om mindre än två veckor.

Hur gammal är den äldsta du varit på g/hållit på med?
Svar: 17 år, född år 1994.

Gillar du någon nu?
Svar: Ja.

Vem var du senast på g med?
Svar: Axel.

Vem strulade du senast med?
Svar: Axel.

Har du varit kär någon gång?

Svar: Njae, det är komplicerat.

Har du många vänner?
Svar: Haha, har tillräckligt.

Umgås du mycket med killar?
Svar: Umgås nästan bara med killar.

Är du nöjd med ditt utseende?
Svar: Jag är långt ifrån perfekt, men ibland är jag väll helt ok.

Är du naturligt blond?
Svar: Min naturliga hårfärg är blondt med brunt underhår.

Vad har du för ögonfärg?
Svar: Gröna.

Vem i din familj har du ärvt mest ifrån i utseendet?

Svar: Min farmor, vi ser ut som tvillingar om man tittar på gamla bilder på henne.

Vad vill du bli när du blir vuxen?
Svar: Helst en enhörning, men annars rik, känd och snygg.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
Svar: Svart dunjacka, beiga ugg/svarta hunter, stickade tröjor, hollister och fina skjortor.

Har du någon speciell hobby?
Svar: Att fotografera, ända jag brinner för. Och nej, jag har ingen talang i sport eller något sånt ointressant, jag är en lat person som hellre sitter hemma och käkar godis än att träna eller hellre åker till McDonalds än att vara ute och springa.

Noll uppdatering.

Förlåt för att uppdatering är helt off, men jag har så mycket annat för mig, men ikväll blir det massa bloggning, ska svara på frågestunden så sista chansen att ställa frågor är nu! Sen så kommer det upp bilder från dagen, och lite klädcollage.

Efter skolan drog jag som jag sa lite om igår kväll in till stan med hedda, mötte ida på gullmarsplan, vi tre åkte till gamla stan, tog massa fina bilder till idag skolprojekt, åkte sedan till sickla, åt på mcdonalds (ovanligt) och sen åkte jag och ida hem och hedda gick till sin träning. Är nu hemma, träffade även på Filippa i orminge. Ska ta något att äta nu, är sugen på smörgås och sen ska jag förbereda massa blogginlägg! Puss på er.

Stockholm i mitt ♥


Hejsan Svejsan!
Är fullt medveten om att jag inte bloggat något idag, men har helt enkelt inte haft tid, hade inte med mig datorn till skolan för att varit på äventyr med klassen /Berättar om det senare/ och sen så hade jag slöjd som sista lektion och sen drog jag hem till nathalie med henne, vi gick till orminge i regnet, flummade sönder inne på willys, handlade mat och tog sönder paraplyet och fick gå på bussen med uppfällt paraply, busschauffören typ dog av garv. Sen kom vi in till Nathalie, jag lagade mat åt oss, sen så satt vi och pyssla med egna henna tatueringar! Men är sjukt trötr nu och ska sova! Imorgon ska jag antingen till Hammarby sjöstad eller in till drottninggatan, mer om det senare. Vi hörs imorgon.


Justin Drew Bieber


Min prins, min dröm, mitt allt. Grattis till den nya fina låten, mistletoe.


Godnatt.


Godnatt allesammans. Stänger ner datan nu för kvällen.


pictures.


copyright ©


ask me

Fråga nu vad ni vill, så ska jag försöka svara på allt, så passa på att fråga det ni alltid velat veta.

Chasing rubies


Så underbar låt.


Statestik.


Jag är medveten att min statestik gick ner där en dag, men det var för att jag typ inte bloggade någonting på min födelsedag vilket var den 13. Men fattar inte, ser ni att plupparna är helt utspridda och inte på datumen? Är det så för er också?


Haircolor.


Snart blir det att bli riktigt blondt, nu är min hårfärg förfärlig. Lite blondt, lite orange, brunt naturligt underhår, förjävligt utväxt, så ska införskaffa mig silver shampoo i veckan och testa på de, om det blir fail blir det att köpa hårfärg eller gå till frissan och färga.


by hm.


Herrskjorta, svarta jeans, mössa och vantar. Gosigt och snyggt. Såhär går jag runt i höst & vinter.


i love you


bild på mig och ida ifrån sommaren. Hej på er, helgen har varit sjukt chill. Har bara degat hemma både lördag och idag. Eller idag vid tre gick jag och mötte Nathalie och vi satt nere vid Eriksvik och snacka ett tag sen drog vi hem till mig, myste med film och massa tjockis grejer. Hon drog för typ 45 minuter sen och jag har precis snackat med Yasmin i telefon. Ska nu fixa ett klädcollage så hörs vi senare.


vill ha


ge mig
ray ban aviator - svart mulberry - march jacobs clutch - gråa ugg - vit transparent skjorta - svarta jeans


true words.



movie.

http://www.gunplay.se/wp-content/uploads/2011/03/hur-manga-lingon-1.jpg

Har precis sett universiums sötaste film. Har velat se denna film flertals gånger förut men aldrig fått chansen, och  nu hade syrran filmen på datan så passade på. Är kär i hur många lingon finns det i världen.

Hemma.


Hej på er.
Sitter i min säng uppladdad med en skål blandat med kinapuffar och plopp och en stort glas coca-cola! Fick utegångs förbud ikväll, jag som planerat massa ikväll, men antar att jag får skylla mig själv. Första gången i hela mitt liv jag har fått det. Så sitter och tittar på föräldrarfällan nu och myser. Vi hörs senare.


.

01. Fullständigt namn:  Victoria Djurfeldt
02. Ålder: 14
03. Vart bor du: Stockholm
04. Bor tillsammans med: Mamma, pappa och ibland storasyster.
05. Husdjur: Inga
06. Färg på ditt hus: Vitt, blått och grått. komplicerat.
07. När är du född: Oktober
08. Klass: 8d4
09. Vilket år tar du studenten: 2014, typ.
10. Något jobb: Noep.
11. När gick du upp i morse: 07:11.
12. När ska du sova: Inatt.
13. Duschat idag: Nej
14. Kramat någon idag: Yaman.
15. Pussat någon idag: Yes
16. Vad har du ätit idag: Maaat.
17. Dagens klädsel: Jeans och hollister t-shirt.
18. Dagens smink: Puder, kajal och mascara.
19. Dagens sötnos: Yasmin!
20. Dagens roligaste: Inget roligt, men blev oerhört glad över en sak.
21. Har du många vänner: Vet inte, men är glad över dom jag har.
22. Hur många har du kysst: Ingen aning
23. Vem kramade du senast: Madelenes kille.
24. Vem saknar du: Han..
25. Hur många har varit otrogna mot dig: Nobody
27. Har du pojk-/flickvän: Vill ha han..
28. Vem pratade du med i telefon senast: Pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Julia skrev "Vet inte<3"

FAVORIT:
31. Film(er): The last song, Dear John, I love you beth cooper och alla kärleksfilmer typ.
32. Låt: Finns för många för att peka ut några.
33. Mat: Så onyttigt som möjligt. HAHA!
34. Dryck: Coca-cola och Ben10 läsken.
35. Färg: Rooosa!
36. Tv-serie: Gossip Girl och 90210
37. Stad: Stockholm i mitt hjärta.
38. Land: Usa (aldrig varit där) och Kroatien.
39. Ämne i skolan: Musik, Bild och Matte.
40. Tv program: Vene riktigt.

 

SENASTE:
41. Personen du tänkte på: En kille.
42. Personen du pussade: Yasmin på kinden.
43. Gången du spydde: Det var ett bra tag sen.
44. Gången du grät: igår..
45. Pizzan du åt: Det var sjukt länge sen jag åt pizza
46. Gången du var i Göteborg: Brukar aldrig vara där, så några år sen.
47. Gången du var i Stockholm: Är i sthlm nu, men i staden, idag.
48. Gången du duschade: Igår kväll.
49. Gången du sov: Natten till idag.
50. Personen som såg dig gråta: Haha, Simon, Linnea, Petra, Julia och Elias!

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt: Svart på kläder iallafall.
52. Hund eller katt: Hund!!
53. Ut och festa eller hemma och mysa: Festa, eller mysa med kille.
54. Tvspel eller datorspel: Tv spel såklart! ♥ ♥ ♥
55. Singel eller upptagen: Både och.
56. Pussas eller kramas: Både och.
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: Pea in my ♥
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad, haha!
59. Big Brother eller Paradise Hotel: Paradise hotel.
60. Har du svart hår eller blondt: Blondt.
61. Har du blåa ögon eller bruna: inget - gröna.
62. Choklad eller lakrits: Choklad, fy för lakrits.
63. Göteborg eller Stockholm: Stockholm!
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt.
65. Coca cola eller fanta: Coca Cola.
66. Pizza eller kebab: Pizza.
67. Randigt eller prickigt: Randigt typ.
68. Älska eller älskas: Båda!
69. Leva eller dö: Lev.a

ANTAL:
70. Personer du älskar: Några stycken.
71. Personer du hatar: Vet inte.
72. Pojk-/flickvänner du haft: Inget seriöst.
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: Inte räknat, haha!
74. Glassar du ätit på en dag: Vet inte, haha!
75. Nämn en festival du vill gå på: Vet inte, festivaler är inte min grej typ.
76. Gånger du haft minnesluckor: Aldrig.
77. Gånger du varit hög: Zero
78. Personer du saknar just nu: En hel del..
79. Gånger ditt hjärta brustit: Några gånger.

VEM:
80. Vill du kyssa nu: Hihi, en fin kille.
81. Träffade du senast: Min syrra, var alldeles nyss ute med henne när hon skulle röka.
82. Sjöng du senast för: sjunger nu!
83. Hade du senast en fb-konversation med: Hedda.
84. Spelade du tvspel med senast: Brukar spela själv.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: Hihi, thats a secret.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Flera stycken.
87. Förtjänar att dö: Alla förtjänar att leva.
88. Är söt: Jag såklart? haha, driver.
89. Vill du sova jämte inatt: Jadu.. ;)

VAD:
90. Gör dig glad: vänner, familj och pengar.
91. Gör dig ledsen: Idioter som sårar en..
92. Vill du helst göra nu: Dra ut och träffa vänner
93. Önskar du att du slapp göra: Vänta på mina sega vänner.
94. Vill du ha nu: Är sugen på coca cola.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Fyllde ju år igår, men vill ha kläder, väskor, skor typ.
96. Längtar du till: hans famn..
97. Tycker du om dina betyg: Vet inte, får dom i slutet av terminen.
98. Ångrar du i ditt liv: Lite saker..
99. Är det bästa som hänt dig: Min familj, mina närmsta och lite annat, hehe!
100. Hur mycket är klockan: 20:46


Teater

Hejsan! Sitter på teater med klassen och några andra klasser! Slutar nog snart och då ska jag äta med mina boys och Yasmin som kommer hit snart! Puss


My birthday.


Tre bilder från min födelsedag förra året. Då fyllde jag 13, nu är jag ett år äldre. Inget speciellt med att vara 14 förutom att man blir såkallad fjortis, men den perioden är över i mitt liv. Denna dag blev absolut bäst efter att en speciell kille gratulerat mig. Ska smsa ida nu som spenderade kvällen här och sen blir det att sova. Kul att så många besökare stannade kvar idag även om jag inte har bloggat, men jag har ju en andledning. Men nu fortsätter bloggandet som vanligt.

a question


Har jag skrivstils rubrik på eran dator? För på min kompis simon's data hade jag inte det.


svar till klara

Svar: Ja, jag tror man bara kan köpa den på Nelly, vet inte så mycket om kollektionen. Men eftersom kollektionen är helt ny och jag tror dom designat för nelly så tror jag att den bara finns där. Men sök runt lite på kollektionen nowhere om du inte vill beställa från nelly. Annars så är det super bra med nelly, för dom har fri frakt om man beställer för över 500 kr och dom har snabb leverans.

nowhere


Föll pladask för denna tröja från Elin klings nya kollektion nowhere som hon gjort tillsammans med Nhu Duong. Var inget annat från kollektionen som ögonen fall för men älskar denna tröja. 499 kronor på nelly.com


svar till adam

Svar: Hej Adam! Ur gb klassiker är det sandwich och päronsplit, annars twister, sandwich och daimstrut.



Svar: Hej Adam igen! Där här är airmax. <- Klicka


next:


kommentarer?

Statestiken har höjts med över 30 nya unika besökare sen igår, men vart fan är kommentarerna?

Happy Birthday


På torsdag blir även jag 14 år som typ alla min klass vänner!


blogg tips


www.veys.blogg.se Följer bloggen varenda dag och den drivs att snyggingen Sofia. Hon skriver om sitt liv, roliga grejer och photoshop! Checka gärna in den.


shoes from nelly.


La ju upp bild på den vänsta skon härom dagen och efter att ha tittat runt lite på nelly hittade jag även den till höger, är kär i båda skorna och vet inte vilken jag helst vill ha. Någon som vill hjälpa mig?


questions and answers

KILLAR
Långa eller korta? Så långa som möjligt typ.
Mörkhåriga eller blonda? Spelar ingen roll.
Utländsk eller svensk? Vet inte, beror på.
Ögon eller läppar? Ögon, det är det finaste på killar typ.
Äldre eller samma ålder? Spelar absolut ingen roll.
Farlig eller oskyldig? Farlig!

KÄRLEK
Första kyss? Hihi, dagis.
Förhållande eller singel? Förhållande på vintern och singel på sommaren.
Blivit sårad? Ja.
Ångrat ngt med en kille? Ohyes.
Hatar nån du gillat? Vet inte riktigt, hata är ett starkt ord.
Rädd för kärleken? Ibland
Oskuld? Ja.

LIFE
Bada eller sola?
Sola!
Röka eller dricka? Håller inte på med sånt.
Festa eller hemmakväll? Allt förutom ensam hemmakväll.
Sverige eller Spanien? Just nu; Spanien.
Percing eller tatuenringar? Både och.
Converse eller Airmax? Converse, airmax är inget för mig.


dont be the reason she doesnt trust guys.

image descriptionimage description
Söt bild ifrån helgen. Hej på er! Kom alldeles nyss hem från skolan och håller på att göra toast, bästa! Pratade massa känslor med Adam efter skolan, och jag är i trubbel. Men kommer snart upp ett klädcollage. Cya

gamla tiderna.



Sitter och hjälper två fina vänner på facebook och tänker tillbaka då mitt liv var på botten, är så glad att jag hade vänner som hjälpte mig upp. Tack till alla!

live like heavan is on earth.

http://nyheter24.se/modette/common/image.php?blog_id=15&path=http%3A%2F%2Fadmin.nextinfashion.se%2Fvictoriatornegren%2Ffiles%2F2011%2F09%2FIMG_1884-11-670x483.jpg

http://nyheter24.se/modette/common/image.php?blog_id=15&path=http%3A%2F%2Fadmin.nextinfashion.se%2Fvictoriatornegren%2Ffiles%2F2011%2F09%2FIMG_1803-1-670x483.jpg

http://nyheter24.se/modette/common/image.php?blog_id=15&path=http%3A%2F%2Fadmin.nextinfashion.se%2Fvictoriatornegren%2Ffiles%2F2011%2F09%2FIMG_1656-1-670x482.jpg

Bland sveriges bästa bloggerska! Sitter nu och trixar lite med Ebbas blogg! Hon ville ha hjälp, så självklart! Kan länka resultaten senare. Fick göra hur jag ville, så ska bli spännande om hon gillar det.

i will never be afraid again, hold your breath and count to ten.

.

gamla bilder.


Godmorgon! sitter i skolan och har precis haft prov, hoppas att det gick bra.

Green is the new pink.


Enligt Dessie så är grön det nya rosa, vet inte riktigt om jag håller med henne för jag själv är inte så förtjust i grönt. Men skulle kunna tänka mig att bara ha ett grönt lite slappt linne till svarta jeans och en skinnjacka, som här ovan. Det är ju faktiskt riktigt snyggt.


59 stycken


Trevligt att så många hittat hit! Hoppas ni stannar och blir ännu fler.

the best feeling is when you look at him and he is already staring.

Försöker plugga till ett No prov imorgon. Kommer upp ett klädcollage senare! Kyss

rosa

Är sjukt suktad efter en rosa stickad tröja. Vill bära upp den som Kenza gör, svarta jeans, svart skinnjacka och svarta pumps, snyggt och enkelt. Tröjan till vänster är ifrån Monki (350kr) och den till höger är ifrån Vila (399).

One direction.



One Direction, mina älsklingar. Jag och mina tre vänner satt en kväll förra vintern och drömde
om att få träffa dessa pojkar. Drömmen gick i uppfyllelse i våras. Ni är grymma pojkar.


nelly shoes.

Vill inte lägga nästan hela månadspengen på ett par skor. Så när jag har tillräckligt myckt pengar så ska jag köpa dessa, helt sjukt snygga. fyra hundra fyrtio nio kronor på Nelly.

ge mig dessa toppar!


250 kr ♥ 300 kr ♥ 300 kr
Från monki


ny blogg.



Har skapat denna blogg för att lägga upp sånna inlägg man inte orkar lägga upp på sin vardags blogg. Så här kommer det upp endast mina köp, kläder och skor jag vill ha och musik videos m.m! Hoppas ni börjar följa denna blogg och får lite insperation! Ha det bra guys så hörs vi mera lite längre fram i bloggen!

RSS 2.0